Helt enig. Engelsken er ikke spesielt vanskelig, men lange og utbroderende setninger gjør at det tar tid. Men det er disse fantastiske setningene som gjør boken til en nytelse. Lenge siden jeg leste noe så bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, enig. Jeg elsker gode setninger! Det er så bra!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er deilig å lese noe som føles som nytelse Trond! Den fikk meg til å tenke litt på klassetilhørigheten min dog - ser at enkelte mener det er en bok om middelklassen for middelklassen. På den ene siden kan jeg se at den handler om klasse, på den andre føler jeg at enkelte av de eksistensielle problemstillingene som stilles ikke er så klasseavhengige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEva