Rett og slett utrolig bra. Nok snakka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg blir i godt humør av all begeistringen dere gir uttrykk for mht denne boka, som jeg selvsagt har sikret meg (om enn på norsk). Jeg har aldri lest noe av Franzen før. Burde jeg lese "Korrigeringer" først? Hvilke av bøkene hans synes dere for øvrig er best?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg Rose Marie! Jeg har ikke lest noe av ham før og det gikk helt fint...men skal definitivt igang med resten av forfatterskapet nå :) Ergo kan jeg enda ikke si hvilken som er best desverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gode gud .... FOR en fantastisk bok! Den er både elegant skrevet, bitende humoristisk og herlig bisarr! Takk, takk, takk!!!!! ;-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å herlighet.... for en uttalelse!! Da må jeg ha denne boka også:-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gled deg! Selv setter jeg igang med nok en Franzen bok på sengekanten i kveld.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Strålende når bøker står til forventningene ikke sant?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tror jeg rett og slett kaster meg over boka med en eneste gang, jeg! Klarer ikke å vente! ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. Engelsken er ikke spesielt vanskelig, men lange og utbroderende setninger gjør at det tar tid. Men det er disse fantastiske setningene som gjør boken til en nytelse. Lenge siden jeg leste noe så bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, enig. Jeg elsker gode setninger! Det er så bra!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er deilig å lese noe som føles som nytelse Trond! Den fikk meg til å tenke litt på klassetilhørigheten min dog - ser at enkelte mener det er en bok om middelklassen for middelklassen. På den ene siden kan jeg se at den handler om klasse, på den andre føler jeg at enkelte av de eksistensielle problemstillingene som stilles ikke er så klasseavhengige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett