Dette er en skikkelig slukebok som jeg trygt kan anbefale videre. En spennende ungdomsbok om tidsreiser og en liten dash med kjærlighet. Heldigvis er forfatteren av en litt annen oppfatning av forelskelse enn mange andre som skriver ungdomsbøker for tiden, her er det ingen som bedyrer evig kjærlighet fra første stund.

Det er mange referanser til filmer og musikk(som faktisk passer inn i boken) som de fleste unge menneske vil kjenne igjen.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er helt enig. Jeg jobber i en bokhandel og fikk boken som et leseeksemplar for å kunne annbefale den vidre, noe jeg helt trygt kan gjøre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken