Jeg synes det begynner å bli nok greier på forsiden nå, og jeg skjønner ikke hvorfor de som hører på lydbøker skal "ekskluderes" bare fordi de ikke sitter med nesa i boka selv. De får jo med seg det samme innholdet.

Hvorfor er det så viktig at det blir skilt mellom å lese og høre en bok på denne måten, når alle skjønner forskjellen?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig! Og innholdet er jo det samme likevel, uansett hvordan man konsumerer det.
Å skille bøker som leses og høres høres bare tungvint ut. Hvorfor gjøre det komplisert når man kan gjøre det enkelt? Skjønner ikke hvorfor denne lille forskjellen skal være så viktig jeg heller, samme bok er det åkke som.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Godt poeng! Det er nok på forsiden som det er! For meg er det helt likeverdig å lese eller høre en bok. Jeg ser ikke helt forskjellen, for å være ærlig. Og det fine med disse Bokelsker-sidene er jo at man får opp hvem som leser den samme boka, uansett om den leses på orginalspråket, på norsk, som "ordentlig" bok eller lydbok.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikPiippokattaMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine Sundal