Det er vel ikke verre enn at lydbøker faller bort fra kategorien "leses nå", siden de faktisk ikke leses, men høres. Hvis de som hører på bøker istedet for å lese dem føler seg truffet, kan de jo istedet da foreslå at de får en kategori på forsiden som evt. heter "høres nå". I utgangspunktet bør bøker som høres og leses skilles.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg skjønner ikke helt hva du mener med at bokelskere som liker lydbøker kan føle seg ”truffet”, tror neppe noen lar seg provosere av dette. Vesensforskjellen mellom det å lytte til og å lese (holde i) ei bok er etter mitt syn ikke-eksisterende. Om du savner en slik kategori, er det fritt fram å lage en egen bokhylle for lydbøker på din profil.

Selv om jeg for det aller meste foretrekker å "lese" ei bok, er jeg ganske fornøyd med at jeg nå har kommet meg gjennom hele 2 lydbøker og gleder meg til den neste jeg skal lytte til. Skjønner nå hvor praktisk lydbøker er for oss som liker å lese mye.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tror du misforstår meg litt. Hvorfor skal jeg lage en egen kategori på min egen profil for lydbøker på min egen side, når jeg ikke hører på lydbøker selv? Folk må gjerne høre på lydbøker, er ikke det som er poenget. Det viktigste er jo at folk får med seg innholdet, men poenget er at hørte lydbøker i utgangspunktet bør skilles fra leste bøker, da dette er to vidt forskjellige ting. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig der. Tenkte en gang at jeg ville ha en kategori med filmatiserte bøker, men det blir muligens feil fokus:)

Siden jeg ikke lager personlig lister hadde det vært interessant å se hvor mange filmer jeg har sett som er basert på bøker. En kunne derfor ta for seg en og en å fortelle om hva som er bra og mindre bra ved denne og hvor tro den er mot boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes det begynner å bli nok greier på forsiden nå, og jeg skjønner ikke hvorfor de som hører på lydbøker skal "ekskluderes" bare fordi de ikke sitter med nesa i boka selv. De får jo med seg det samme innholdet.

Hvorfor er det så viktig at det blir skilt mellom å lese og høre en bok på denne måten, når alle skjønner forskjellen?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Helt enig! Og innholdet er jo det samme likevel, uansett hvordan man konsumerer det.
Å skille bøker som leses og høres høres bare tungvint ut. Hvorfor gjøre det komplisert når man kan gjøre det enkelt? Skjønner ikke hvorfor denne lille forskjellen skal være så viktig jeg heller, samme bok er det åkke som.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Godt poeng! Det er nok på forsiden som det er! For meg er det helt likeverdig å lese eller høre en bok. Jeg ser ikke helt forskjellen, for å være ærlig. Og det fine med disse Bokelsker-sidene er jo at man får opp hvem som leser den samme boka, uansett om den leses på orginalspråket, på norsk, som "ordentlig" bok eller lydbok.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

ConnieMarianne  SkageTorill RevheimBeathe SolbergReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEva