Nå har jeg ferdiglyttet Skråninga..."uff" dette ble noe av det sterkeste jeg har hørt på lydbok, Lasse Kolsrud leste som om det var et helvetes race, og det var det jo også...spenning fra ende til annen og galskapen bare akselererte. Denne kan nesten gå rett inn i psykologistudiet til nærmere drøftelse, den har jo alle ingredienser til det. Utrolig at det går an å skrive slik, det virker så realistisk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, er ikke Tiller en fantastisk forfatter? Og nå er det bare dager til Innsirkling II kommer; kan nesten ikke vente!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joda, rart han har med dette med å skrive ned fra livet sitt i alle tre romanene sine; og det kretser mye rundt troubled personer da...jeg spurte han om han hadde studert psykologi, det svarte han nei til..jeg nevnte at bøkene hans godt kunne brukes til diskusjon i psykologifaget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander