Denne hadde jeg så store forventninger til, og så ble den så skuffende. Helt OK plot, men heller svakt gjennomført. Det verste er likevel språket, som litt for ofte blir hengende i løse luften. Den mangler eleganse, og blir for overtydelig. Helt grei reiselektyre, der man kan følge med på livet, drikke vin, snakke med andre, chatte - og lese - samtidig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er langt på vei enig med deg, du satte ord på det jeg ofte tenker når jeg leser Egeland. Plottene er ofte geniale, eller i hvert fall originale, men språklig maler han litt for tydelig. Jeg snakka med en bibliotekar om dette som mente at dette var kalkulert fra forfatterens side, at han er ekstremt dyktig på research (journalist ja!), og derfor bruker ulike stemmer på fortellerne sine. Jeg vet ikke .... ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns boka var fin jeg. Litt overraskende, men det var hele plottet. Savnet Bjørn Beltø, men får håpe at han dukker opp i neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg er alt for streng. Jeg vet det. Men det får Egeland tåle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det gjør han sikkert, Er en hyggelig fyr. Traff han på biblioteket vårt da han holdt et foredrag om sirkelens ende. I den foregår mye av handlingen i nærmiljøet her hos oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud