Innen krimsjangeren får denne 5. Ellers ville den blitt en treer. Den er bare litt mer annerledes enn "de andre".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Blodleie syntes jeg var den dårligste av de tre bøkene jeg har lest nå av Johan Theorin.
Likte greit den første, den andre ble litt merkelig med alt det overtroiske og denne følger opp med mer overtro fra Øland.
I tillegg til å være krimbøker så føler jeg at det like så mye er historie og skildringer fra Øland. Fra naturen og om menneskene som lever der. Gerlof Davidsson som nå har blitt over 80 år og som har vært med i alle tre bøkene har vært den som har løftet frem historiene.

Vet at det har kommet en fjerde bok, men tror jeg sier meg fornøyd med å ha lest de tre første.

Terningkast 3 fra meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes du boken var dårlig skrevet eller?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte den godt. Hjelper vel litt at jeg at jeg har en hang til å tro på alver og annet småfolk. Syns alle tre bøkene har en god historie blandet med lokal "overtro".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelMads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.