Haha, som jeg skulle ha sagt det selv. Eneste jeg husker fra boka er gravide Bella med "cravings" etter blod, i en stue full av vampyrer - toppet med masse ekle beskrivelser, nærmest litt alien-aktig. Nesj, det kunne Meyer ha spart seg.

Jeg krever ikke all verden av denne forfatteren når jeg sitter meg ned og leser serien, og jeg klarer fint å skille mellom typen litteratur jeg leser. Når jeg da skal si min mening om Meyers bøker, følger jeg andre kriterier for hva som er bra, enn til jeg gjør med mer utfordrende lesning. Men innenfor sin sjanger bør en kunne si om hun skriver bra eller ikke, og det synes jeg ikke hun gjør, dessverre.

Bare så det er sagt helt til slutt: fjortiser som er blodfan kan gjerne være uenig med meg - jeg er tross alt nærmest en dinosaur i forhold (les: ikke i alderen 12 - 18 år lenger). Så hva vet vel jeg om vampyrkjærlighet nå til dags? På min tid som fjortis var det An interview with a vampire som gjaldt, og helst filmversjonen med Brad Pitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er faktisk enig med deg. Denne boka skuffet! Først var alt såååå tragisk, men så ble alt sååå perfekt. Blæh. Jeg likte de 3 første bøkene, men det at Bella ble preggers ødela etter min mening alt. Tror nok jeg fikk et lite sjokk da jeg leste det, fordi jeg overhodet ikke hadde forventet at det skulle skje. Det eneste jeg liker er at Bella klarte å komme over den dårlige selvtilliten sin, og fant sin plass i livet som kone, mor og vampyr. Det jeg furtet mest over til slutt var nok at Edward ikke klarte å binde seg til Renesmee som en far, for det står jo overhodet ingenting om deres far/datter forhold. Nei, slutten ble for perfekt. Noen skulle ha dødd. Stephen King har rett, disse bøkene handler alt i alt bare om hvor viktig det er å ha en kjæreste. Skal hun ha et barn med i handlingen, må hun inkluderes litt hun også!

Jeg har likt twilight lenge, men denne boka fikk et dårlig terningkast av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil Christiansen