Dette er en helt fantastisk, men jævelig bok. Har flere ganger måttet legge den fra meg, har nesten blitt fysisk dårlig av å lese den. En kan ikke få understreket nok hvor viktig det er at vi aldri glemmer hva som skjedde under Holocaust. En nødvendig bok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg skulle ønske jeg klarte å lese den ferdig. Flaut å si det, for jeg hadde store forventninger, og syntes starten var flott. Men det ble for omstendelig, rett og slett, jeg datt av gang på gang og til slutt bestemte jeg meg for at jeg kan ha respekt for Holocaust og historien men likevel la være å fullføre en bok om temaet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin