Jeg holder på med twilight serien nå. Er riktignok bare på bok 3 enda, og er langt i fra imponert over skrivestilen hennes. Sitter og irriterer meg rett og slett over hvor dårlig skrevet det er. Og jeg har lest så mye negativt om bok 4 at jeg seriøst vurderer å bare droppe å lese resten av serien, og heller se filmene, som faktisk så langt er bedre enn bøkene (synes jeg ihvertfall).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Eg høyrte dei på lydbok, så språket var på ein måte ingen hindring, men eg synes handlinga var svært tynn, og karakterane er ikkje gode, men det hadde jo vore interessant å ha lese boka då ein var i den rette alderen - lurer på om eg hadde latt meg lokke inn i lengsel etter "evig kjærleik" og "blinkande blodsugarar".. Nett som deg synes eg filmane har vore betre, sjølv om også desse fokuserer litt vel mykje på .. ungdomserotikk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumTor Arne DahlBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine Sundal