Vet ikke helt hvor jeg skal sette denne kommentaren, som blir den siste fra meg (forhåpentligvis) i dienne diskusjonen. Så da setter jeg den like godt her.

Da jeg skrev kommentaren som var med på å sette i gang hele denne diskusjonen, så var det nettopp fordi jeg ikke syntes at hovedinnlegget var særlig saklig og velfundert innlegg. Jeg syntes det var en bombastisk konklusjon, uten noen forklaring eller noensomhelst analysert begrunnelse. Jeg prøvde da på mitt misforstått ironiske vis å si at det ikke er alle som er enige i det som ble skrevet, og at det er bra vi ikke alle har samme smak. "Litteratursnobben" var kanskje litt ubetenksomt skrevet, og jeg beklager til de som måtte føle seg støtt av denne ordbruken, jeg ble vel, som andre i denne diskusjonen, litt revet med...

"Folk burde lesa det dei sjølv syns er bra, og ikkje diskutera kva det er og kan kallas." sa en klok person til meg, og det er vel det det hele koker ned til, når alt kommer til alt.

Så nå pakker jeg sekken med Berlinerpoplene, og reiser til Nord-Korea for å starte kiosk.

Adieu

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så sant så sant! Og eg syns forøvrig at berlinerpoplene var kjempebra bøker. Alle tre! Interessante folk med ei spanande familiehistorie. Litt humor og mykje drama. Og overraskande. Ei medrivande historie!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddi