Betyr det at din "ønsker meg" er tom? Fordi du ikke ønsker deg noe, eller at du ikke ser noen hensikt med å legge inn noe der?

Etter å ha vært medlem her en stund har jeg fått mange gode tips om bøker jeg ønsker å lese. Da er det greit å ha et sted å "putte" ønskene. Lett å glemme ellers. Kjøper jeg eller låner dem senere, bytter jeg bare til skal lese, leser etc.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har ingen bøker under "ønsker meg" kategorien nei. Jeg har alltid mange bøker jeg ønsker meg, men har egentlig bare aldri begynt å bruke kategorien "ønsker meg" :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bruker heller ikke "ønsker meg". Det er så mange jeg har lyst til å lese at hvis jeg skal ha med alle sammen blir det så skjevt fordelt i profilen. Jeg har et word-dokument i stedet, og det fungerer fint det. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIngunn SHarald KBeathe SolbergTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MAud- HelenVanja Solemdal