Det var da voldsomt som denne tråden satte følelser i sving? Enten kaster man seg i skyttergraven på den ene siden og fnyser av han som leser 5-6 bøker om dagen, eller så kaster man seg i den andre og er i harnisk over at temaet i det hele tatt diskuteres.

Det er da helt legitimt å diskutere en nyhetssak i NRK med utgangspunkt i personen det handlet om? (NRK er tross alt landets største kanal, uavhengig av hvor "lite" man mener dette klippet var, som forøvrig var slått relativt stort opp på nettsidene deres). Det betyr ikke at man trenger å hetse verken den omtalte personen eller de som har lyst til å diskutere dette ganske oppsiktsvekkende fenomenet: å lese 5-6 bøker om dagen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hadde egentlig tenkt å holde meg utenfor denne diskusjonen fra nå av, men jeg må vel svare.

Det betyr ikke at man trenger å hetse verken den omtalte personen eller de som har lyst til å diskutere dette ganske oppsiktsvekkende fenomenet: å lese 5-6 bøker om dagen.

Hvis jeg har "hetset" noen, så er det de som diskuterer Geirs lesetempo. Hadde noen laget en ny tråd med høyt lesetempo som tema og holdt ham utenfor hadde jeg aldri reagert som jeg har gjort. (Jeg ville sikkert blitt irritert da også, men...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! Du fikk sagt det!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KBeathe SolbergTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-M