Når du gir en støtteerklæring til Morten som har svart meg i en tone som jeg opplever som trakasserende og som utelukkende er rettet mot mitt forrige innlegg, og samtidig svarer på mitt svar til ham, er det vanskelig å tolke deg annerledes enn at innholdet var myntet på mitt innlegg ... men jeg setter pris på din avklaring om at så ikke var meningen! ;-)

Vi må tåle at folk har ulike oppfatninger her. Og hvis vi skal være fanebærere for raushet og toleranse, må det faktisk gjelde i alle retninger. Ellers blir det meningsløst, tomt pjatt ... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg trodde det kom fram i innholdet i innlegget at det ikke var ment til deg. Beklager misforståelsen.

Personlig synes jeg noen av svarene her virker intolerante, og det klarer jeg ikke å vise toleranse for. Hvis det gjør meg intolerant person så er jeg vel det... Men jeg gir meg her. Vi blir ikke enige uansett. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KBeathe SolbergTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-M