Jeg er klar over alt dette, men jeg klarer ikke å ta det inn over meg når jeg sitter og irriterer meg over språket...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, jeg er enig i din oppfatning av språket. Jeg greide etter hvert å overse det. Boka er jo ellers lettlest og gir et levende inntrykk av hvordan det er å være ei somalisk jente i Norge. Det var det som gjorde at jeg fullførte boka. Jeg er full av beundring for hvordan forfatteren Amal Aden har klart å reise seg fra sitt heller dårlige utgangspunkt i livet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg har respekt for Amal altså. :) Men jeg tror jeg heller skal lese Min drøm om frihet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg håper at du orker å lese den. Den beskriver en barndom og en oppvekst som ikke akkurat kan kalles en dans på roser, men den virker ærlig og oppriktig og gir et godt innblikk i en verden som vi kan prise oss lykkelig for at vi her i Norge har sluppet å oppleve.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlaging