Utgangspunktet var ikke "en spesiell bruker her inne", men "han som leser fem seks bøker om dagen", altså kan det være hvem som helst. Det er fenomenet ekstremlesing som er interessant. At noen gjør det til en personsak er uakseptabelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Kødder du? La du merke til linken i det første innlegget?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg så linken og jeg har sett innslaget på Norge Rundt. Jeg forstår poenget med å legge fram linken som "bevis" på at det faktisk er folk som har så stor lesekapasitet. Selv trodde jeg ikke det var mulig å lese såpass mye på så kort tid før jeg så dette. Uten faktiske eksempler på at det er mulig blir en diskusjon om leseteknikk og såpass høyt antall bøker kun teori. En sak er ofte mer interessant når den har rot i virkeligheten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg foreslår at du leser gjennom alle innleggene her en gang til. Det står "han" i samtlige innlegg, ikke "de som leser fem-seks bøker om dagen". Han er ikke bare brukt som eksempel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Greit nok det, men det er opp til oss alle om vi går videre på det personlige plan eller løfter det derfra.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nei, for denne tråden handlet om Geir før den handlet om lesetempo/teknikk/whatever.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne tråden handlet om en person som leser fem seks bøker om dagen!! Marielle som startet tråden viste ikke at den personen også var her inne.
Så det som åpenlyst var hensikten men tråden var å fortelle om noe hun synes var fantastisk og gjerne ville dele dette med oss. (jeg gjorde forresten dette på FB ;)) og hvordan tråden etter dette har utviklet seg, ja det er våres skyld ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ble da ganske fort avklart at denne personen var bruker her inne... Faktisk etter svar nummer to. Det var ikke før Stines innlegg at folk begynte å diskutere hvor mye han fikk med seg osv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn SHarald KTone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKirsten LundKaramasov11Kari ElisabethAmanda ATanteMamieAnne Berit GrønbechEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBertyAnneWangFindusBjørg L.Oda Marie HIngunnCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir Sundet