Alle de filmatiserte Harry Potter-bøkene er veldig gode og har gitt meg flotte filmopplevelser. Kanskje spesielt nr 4, HP og ildbegeret. Har ikke lest ut "Ringenes herre", men jeg synes filmene var utrolig flott laget til, selv om jeg ikke er glad i filmer med så mye "udyr" og ondskap.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Helt enig i at Harry Potter and the Goblet of Fire er den beste filmatiseringen i serien. Selv om jeg savner Ludo Bagman i filmene, samt Hermoines husnissekamp :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har glemt Ludo Bagman, hvem var det? Men Hermines husnissekamp er uforglemmelig. Siden det er så lenge siden jeg leste bøkene glemmer jeg de små tingene som utgjør forskjellene mellom bok og film. Tror ikke det er dumt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ludo Bagman heter vel Ludo Humbag på norsk, og er leder for Avdelingen for magiske leker og idretter. Han er også kommentator på Tretrollmannsturneringen i boka, og tidligere knakker på Wimbourne-Vepsene. En herlig karakter, som jeg mener fortjener en plass i filmene også. Men det er vanskelig å få med alt :) Hadde jeg skulle laget Harry Potter-filmene hadde alle filmene blitt 5 timer lange!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg googlet Ludo etter jeg skrev innlegget, men har dessverre glemt hele fyren. Må nok ta en ny gjennomlesning av boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lolita var ganske bra, selv om boka (av Vladimir Nobokov) var bedre. Fantastisk bok som virkelig gir inntrykk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Egil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit Tinholtkntschjrld