Jeg vet ikke om kommentaren var direkte ment til bare meg eller til hele diskusjonen...siden det var meg du skrev til. Men til mitt forsvar så svarte jeg bare på tråden...akkurat som alle andre her. Og tråden var også direkte rettet mot personen. Jeg skjønner i og for seg hva du mener, og personen det gjelder kan godt komme å varsle hele diskusjonen hvis han vil det. Eller si at han ikke liker å bli snakket om som et objekt. Men uansett er jeg sikker på at han ikke trenger deg eller noen andre hjelpende riddere på hvite hester for å stå opp for seg selv og det han eventuelt må mene om denne tråden. At denne diskusjonen er litt ute å kjører er kanskje riktig. Men det får så være. Jeg kommenterte kun fordi jeg hadde meninger til spørsmålet som ble stilt. Og dessutten finnes det stadig tråder som går ut over det å drøfte litteratur i slik form du uttrykker. Og det har jo vært en tråd om sære lesevaner hos folk, den var det mange som kommenterte...garantert deg selv også, så om denne tråden er noe annerledes...(utenom at den handler om en spesifikk person)?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg må nok, som herr Taklo før meg, ta på min hvite hjelm og ri ut i ærefull strid. Selvsagt kan man stille spørsmål ved hans leseteknikk, men det burde også være selvsagt at spørsmålet da bør stilles til ham direkte. Han har sikkert mer lyst til å svare selv enn å bli snakket om bak sin rygg (så langt det er mulig å "bli snakket om bak sin rygg" på internett).

Det som gjør denne tråden annerledes, som du selv sier i din siste setning, er at "den handler om en spesifikk person". En skummel forskjell, vil jeg mene. Det er en grunn til at debattspalter i de fleste aviser ikke trykker personangrep. Nå tolket jeg ikke det du skrev som et angrep(!), nei, men andre kan tolke det slik, mest av alle personen som du stiller spørsmål ved. Det eneste som skal til for å hindre et slikt inntrykk, er en enkel omgjøring av tiltaleform. Istedet for å skrive "Hvor godt får han faktisk satt seg inn i en boks handling og mening?" heller skrive "Jeg klarer selv ikke å sette meg inn i en boks handling hvis jeg leser fort."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Aha, skjønner din mening der. Føler at din mening er litt mindre aggresivt skrevet enn Olav sin...selv om han sikkert ikke mente det så aggresivt som det hørtes ut i hodet mitt. Jeg tar av meg hatten, og skjønner at min kommentar kanskje kan virke sårende på personen det gjelder...men som du klarte å se, så var det ikke noe negativt ment. Faktisk var det mere rettet mot de personene som allerede hadde svart på diskusjonen. De var alle så positive til alt. De kom med så mye smiger.Jeg følte liksom at jeg måtte rippe opp i all koseligheten :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Smiger? Som i smisk da eller?

Jeg ser ikke noe galt i å "fremheve" (i mangel på et bedre ord) ham litt her inne, som f.eks AnjaE. Man kan tenke hva man vil om et slikt lesetempo, men at han har bidratt mye her inne i diskusjoner og med lister og quizer og alt mulig er vel ingenting å feie under teppet?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

jeg har ikke sett så mye på hans lister og quizer desverre, men han har sikkert bidratt mye, og er helt sikkert en utrolig flink og hyggelig person. Så det er greit for alle å snakke fint om han. Og jeg mener ikke å si noe negativt om han heller...tenkte bare at siden det ble sagt så mye positivt da, så ville jeg bare stille spørsmål ved det og kanskje få til en diskusjon...og det fikk jeg igrunn jo til da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja det lyktes du fint i. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alexander John Lucas Sletsjøe OlafsenTanteMamieAnneWanggretemorNina J.B.J FPiippokattaBenediktePirelliKirsten LundIngvild SLailaLeseaasemtretteAnniken RøilAkima MontgomeryHarald KVioleta JakobsenSilje-Vera Wiik ValeMorten MüllerAvaKari ElisabethNinaDagfinn JakobsenTone SandvikWenche VargasDemeterCathrine ØKjell F TislevollTorill RevheimPolarstjernenHanne Kvernmo RyeMonaiReidun SvensliEvaStig TsveinKaren RamsvikKari FredriksenOlaug