Det er stor forskjell på å stille opp på en reportasje som dette, og å få lesevanene sine diskutert på denne måten på et forum han selv er medlem av, synes jeg. Her har jo folk faktisk muligheten til å spørre ham selv, så hvorfor skal vi sitte og synse?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hmm.. Var ikke klar over at han var på dette forumet. Nei, og det er sikkert ikke bare hyggelig at andre synser så mye om ens lesepraksis. Jeg vet ikke hvem han er. Jeg har ikke noe med det. Men det vanskelige med slike oppsiktsvekkende opplysninger er jo at du på sett og vis tvinges til å forholde deg til dem, enten du synes det er tøv eller ei. "Alle" mener noe om Marthas samtaler med de døde osv.. Jeg gikk på limpinnen ja. Mitt angrep var ikke rettet mot denne personen, men mot den sensasjons-sprutende media. Takk for din berettigede kritikk, Aina.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard Holvik