Jo,selvfølgelig,men når jeg ser at han kommenterer så mange bøker,og skriver sånn om dem,så tror jeg nok han får med seg. Jeg heller til å tro at han er et slags lesegeni, på linje med de som er fantastiske i matte. It's like magic.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Må vel nærmest være begavet med en slags fotografisk memory da....jeg leser opptil 2-3 bøker i uken og for meg er det nesten marginalt av det jeg kan fordøye skikkelig. Jeg må ta noen stikkord-notater om boken underveis eller i etterkant da for å kunne memorere om nødvendig senere, for diskusjoner, lesesirkel, bokblogg etc. Det blir jo en del bøker i hodet i løpet av et år, og en del detaljer går tapt underveis...men heldigvis: bokens grunntone og stemning sitter alltid igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fem til seks bøker HVER DAG.. Over totusenbøker i året.. Hvis det ikke er bløff er det en freak. Ingen med vettet i behold leser over tyvetusen bøker i løpet av 10 år. Jeg er i overkant negativ her, men media flommer over av fantasy-historier som vi liksom skal ta for god fisk.. Av og til må vi kunne le høyt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og dannelsen sitter igjen. Dannelse er det som sitter igjen etter du har glemt det du har lest, som et klokt menneske sa en gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn Ekerhovd