Bøker er ikke bare til nytte og underholdning, men også en del av interiøret i mange hjem. Blir nok litt tomt og litt trist uten mine bokhyller fulle av gode fortellinger/ historier og fakta.

Fordelen er at en får mer plass, mindre støv og en slipper å sortere evt kaste/ selge/ gi bort det en ikke har plass til. Det er vel bare å trykke på delete så forsvinner det en ikke vil ta vare på.

Gøy med nye duppedingser, men i utgangspunktet er jeg ikke så glad i å lese direkte på skjerm. Skal jeg lese større tekster printer jeg det alltid ut. Jeg er nok det som på markedsspråk kalles "sen majoritet". Hiver meg ikke på det første og beste, men venter til det det gjelder er grundig utprøvd før jeg hiver meg på.

Bøker i papirformat har eksistert i noen hundre år og vil nok ikke forsvinne med det første. Tenk på den enorme ringvirkningen det vil ha hvis det ikke skal produseres bøker i papirformat..Hva skal vi da bruke alle trærne til?;) Arbeidsløshet i alle ledd fra treindustri, trykkeri, bokhandel og bibliotek. Spennende er det uansett å se hvilken retning dette vil ta.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei!

Er enig i mye av det du sier, og spesielt ille synes jeg det er å tenke på det med arbeidsløshet innen alle ledd i bokbransjen.

Men jeg må presisere at det å lese på et lesebrett er noe helt annet enn å lese på en PC-skjerm. Det er faktisk akkurat like behagelig som å lese en vanlig bok. Dessuten har lesebrett mange fine funksjoner som jeg savner når jeg leser papirbøker, som for eksempel muligheten til å slå opp et ord i ordboken direkte fra teksten du leser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69