Nok ei god bok av John Steinbeck, han er en av de forfatterne jeg setter stor pris på. Han har levert den ene gode boka etter den andre og han skriver på en folkelig og liktil måte. Samtidig er hans historier et speilbilde på menneskers dagligliv som i denne boka.
Den handler om enkelte menneskers fristelser til egen berikelse, grådighet og makt. Han får også fram den lune humoren i boka og ikke minst toleranse og overbærenhet ovenfor de mennesker hovedpersonen omgås. Her har vi alle noe å lære. Denne boka kan anbefales.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Så er den avslutta, og eg sit att med ein del ubesvarte spørsmål. Trur at eg denne gongen ikkje fekk med meg bodskapen, slik den kanskje var tenkt?
Når eg trudde eg hadde fått med kven Ethan var, og korleis han var som menneske, så kom der sekvensar som snudde opp-ned på alt. Merkelig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Før helga var eg i brukthandel på leit etter ei bok - som eg ikkje fann - men måtte bestille frå eit antikvariat. Derimot fann eg denne, som eg skal kose meg med til vinteren. Fin anbefaling, Karin! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mitt første møte med Steinbeck og det var vellykket:-) Likte boka veldig godt og leser gjerne mer av denne forfatteren. Har du noen og anbefale siden du har lest flere av bøkene hans kanskje?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Steinbeck har mange gode bøker. "Dagdrivergjengen", "Alle tiders torsdag" og ikke minst "Øst for eden 1+2", den synest jeg faktisk er den beste av alle de jeg har lest av forfatteren.
Du kan også gå inn å se hva de forskjellige har ment om bøkene her.
Jeg har noen flere bøker av Steinbeck som jeg ikke har lest ennå, de er kanskje ikke fullt så kjente.
Du har mange gode lesetimer foran deg med John Steinbeck, det er helt sikkert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen