Jeg tenkte samme tanke, så da er vi enten like treige eller så er vi innmari lure.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

jeg holder en knapp på innmari lure. Hvilken bok leser du akkruat nå? Det skulle vært en knapp for dette på profilene: den ene boken man leser akkurat nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser The Sorrows of an American (Siri Hustvedt) terningkast 6 og Politi og røver av Kjetil Østli. Klar 6'er her også. Disse bøkene går fint an å kombinere siden de er så forskjellige. Flere andre bøker under lesing, men de ligger litt på vent, selv om de er påbegynt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok veldig mange elementer i denne boka vi kan undre oss over, men jeg tror faktisk ikke vi får svar på så mye av det. Det er vel noe av poenget med boka, at hvem som gjorde hva skal være bortimot umulig å forstå. Men det er spennende å tenke ut teorier! Uansett har jeg fått lyst til å lese boka på nytt, det er ei stund sia nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slutten på boka slo meg helt ut.For et svik - stakkars Blue! Ei bok som satte seg skikkelig i kroppen. Fantastisk lesefråtsefryd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserKirsten LundAkima MontgomeryElisabeth SveeLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtHarald KFinn Arthur JohansenKarin BergTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill Revheim