Venter på en bok nr 2 av Pessl, lurer på om hun har fått skrivesperre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 10 svar.

det er ikke lett å gi ut noe som skal toppe special topics ... Av og til kommer du over bøker som er helt fantastiske. For meg var denne boka en av de sjeldne bokskattene. I tillegg til et usedvanlig kreativt språk (boka mi er full av eselører på grunn av dette) er jo avslutningen på boka en fest. Lenge etter jeg hadde lest boka ferdig tenkte jeg på faren til Blue med skrekkblandet fryd. Hvor mye hadde egentlig den rakkeren gjort?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Min bok er også full av eselører. Språket er herlig.

Jeg skulle gjerne fått litt bedre forståelse av hva som faktisk skjedde på slutten av boken, det var noen løse tråder der (i hvert fall i mitt hode)...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja- det var dette som skjedde med meg en morgen jeg stod i dusjen: tanken på om det var far til Blue som hadde kverket lærerinnen slo ned i meg som lyn fra klar himmel Kan det være tilfelle? Eller er det jeg som er innmari treig? Vet alle dette? Help? Anyone?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenkte samme tanke, så da er vi enten like treige eller så er vi innmari lure.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

jeg holder en knapp på innmari lure. Hvilken bok leser du akkruat nå? Det skulle vært en knapp for dette på profilene: den ene boken man leser akkurat nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser The Sorrows of an American (Siri Hustvedt) terningkast 6 og Politi og røver av Kjetil Østli. Klar 6'er her også. Disse bøkene går fint an å kombinere siden de er så forskjellige. Flere andre bøker under lesing, men de ligger litt på vent, selv om de er påbegynt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er nok veldig mange elementer i denne boka vi kan undre oss over, men jeg tror faktisk ikke vi får svar på så mye av det. Det er vel noe av poenget med boka, at hvem som gjorde hva skal være bortimot umulig å forstå. Men det er spennende å tenke ut teorier! Uansett har jeg fått lyst til å lese boka på nytt, det er ei stund sia nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slutten på boka slo meg helt ut.For et svik - stakkars Blue! Ei bok som satte seg skikkelig i kroppen. Fantastisk lesefråtsefryd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tenkte også mye på han etter at jeg var ferdig med boka! Og på hva som egentlig skjedde, og hvem som gjorde hva... Det er ei bok jeg kommer til å lese om igjen seinere, rett og slett fordi den er så innholdsrik og antageligvis kan by på noe nytt gang på gang. Håper jeg. I følge ymse nettsider kommer Pessl med ny bok, en thriller, nå i 2010, som heter "Night Film". Vi får bare vente.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det gleder jeg meg til. Første bok utviklet seg jo til en thriller på slutten, så dette kan hun. Jeg glemmer aldri hvordan det var å lese de siste 100 sidene, mer og mer hakeslepp jo mer jeg nærmet meg slutten. Jeg hadde ærlig talt ikke tenkt i de baner, at faren var "the one".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Andreas BokleserKirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum