Jeg er nok ikke helt enig med deg at jeg synest boka hadde et magert innhold.
Synest det var flott med en liten titt inn i livet til noen få mennesker i Iran. Det kommer desverre ikke alt for mange bøker derfra og i denne boka får vi være med en tur inn i det store huset og følge livets irrganger. De lever jo så aldeles annerledes der enn vi gjør at jeg synest bare det er veldig fascinerende å følge deres gjøren og laden, tanker og handlinger. For meg trenger ikke ei bok være full av "handling"det er mange ganger nok når beskrivelsene og menneskene er interessante.
Som du skjønner ble jeg veldig fascinert av boka, jeg likte den veldig godt.

At den er dårlig oversatt kan ikke jeg uttale meg om, min bok er oversatt fra nederlandsk og det språket kan jeg ikke. Så ikke vet jeg om oversettelsen er god eller dårlig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

VibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHeidi HoltanInger-Lise