Jeg vet ikke helt hva jeg forventet av denne boka da jeg begynnte, men jeg ble hvertfall veldig overrasket! Du blir sugd rett inn i Dinas verden, hennes merkelige tankemønster. Du blir engasjert i handlingen og tiden. Av en eller annen grunn ville jeg gjerne prøve å definere Dina som person. Er hun et godt eller ondt menneske? Gal eller en kvinne forut for son tid? selvopptatt eller physikisk syk? Det er virkelig vanskelig å finne ut av. Men boken er hvertfall fantaskisk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ble også positivt overrasket da jeg leste boka. Jeg kunne "høre" alt de sa på nordnorsk siden det var skrevet slik, og det fikk meg ekstra godt inn i historien.

Neste bok derimot klarte ikke å interessere meg like mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg opplevde det også slik at jeg "hørte" alt de sa på nordnorsk:-)

Forøvrig er jeg helt enig i at de to andre bøkene på langt nær var like bra som Dinas bok, siste bok dog noe bedre enn nr 2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal