En bok jeg bestemte meg for å lese etter å ha lest på bloggen til Egeland, og må si det var en bok som absolutt levde opp til forventningene! :-) Kjempespennende, og blir nok flere bøker å lese av denne mannen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig. Når jeg først hadde lest en bok av Egeland ble jeg helt hekta. Jeg løp sporenstreks ut og kjøpte de andre bøkene til denne flinke mannen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat ferdig med denne. Måtte bare lese den ut før jeg la meg for å sove. Synes historien var spennende og medrivende!Likte den han har skrevet som heter" Åndebrettet" ( tror jeg det var. Prøvde en annen , men den falt ikke i smak... Men NÅ vil jeg også lese flere av Egeland!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

CassiopeiaKristofferTedrikkerBoktimmyMarita LoeannelinguaPhoenixVigdis VoldØyvind BjørnerudEivind  VaksviktuhamreKristin F. JørgensenBerit RHegeTrygve JakobsenJostein RøysetMaren Hjelle AuneArcticDwarfRoarLibrosaurus vJon Torger Hetland SalteTanteMamieVannflaskeRuneGeir SundetTonjeDun AenghusDolly DuckTony BjerketveitBruno BilliaertLine DahleHarald KSisselAnetteSverreGrethet87Kjell MagneTonje-Elisabeth StørkersenmoiraRosa99