En bok jeg bestemte meg for å lese etter å ha lest på bloggen til Egeland, og må si det var en bok som absolutt levde opp til forventningene! :-) Kjempespennende, og blir nok flere bøker å lese av denne mannen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig. Når jeg først hadde lest en bok av Egeland ble jeg helt hekta. Jeg løp sporenstreks ut og kjøpte de andre bøkene til denne flinke mannen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat ferdig med denne. Måtte bare lese den ut før jeg la meg for å sove. Synes historien var spennende og medrivende!Likte den han har skrevet som heter" Åndebrettet" ( tror jeg det var. Prøvde en annen , men den falt ikke i smak... Men NÅ vil jeg også lese flere av Egeland!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RufsetufsaAnne-Stine Ruud HusevågAliceInsanebjarnuRNorahMalinBoktimmyMelissa Eikelandkjell kTorill Elisabeth RevheimJostein RøysetLesevimsaEivind  VaksvikTone SundlandannelinguaIrakkMarteEli HagelundRandiNina FredrikkeKristin F. JørgensenJulie StensethReadninggirl20AvaJolinabokxleserIda KmoiraKarin BergJohn LarsenNatalieMari Nordø LommelunTonje-Elisabeth StørkersenQuijoteIngunn SElin FjellheimKariLeselenaLibraritas vMartinen