Det er veldig, veldig lenge siden jeg leste denne; men jeg husker jeg syntes at det var en god skildring fra barnets ståsted. Barnets undring over verden rundt seg og de voksne....(Anders sin undring over Gud også...jeg husker faktisk en scene hvor han sitter på potten og undres på om Gud også må sitte på potte)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det også lenge siden jeg har lest denne, men det er en grusom scene med en geitekilling i den som jeg aldri glemmer. En utrolig beskrivelse av hvordan vi lar oss lede og massesuggesjonens vesen. Ellers er dette langt fra Sigurd Hoels beste bok syns jeg. Den er ganske kjedelig... Synd at mange introduseres for Hoels forfatterskap med denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

LailaHarald KKirsten LundAndreas BokleserVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendlie