Jeg er enig med deg, selv om jeg lo riktig godt av beskrivelsene hennes i boken og var fengslet av skildringen av gården der det var trist og skittent, men der avlåste rom var fullt av vakre ting. Jeg synes hun skriver behendig og godt, men at det er litt fort lest. Litt for fort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

I tillegg er det for utmalende bruk av bilder. For eksempel har hun stjålet enhjørningen som mister hornet fra William Tenessee´s Glassmenasjeri, men hun hopper over antydningens kunst, og forklarer hva dette symbolet betyr. - En stund siden jeg leste bøkene, kanskje var dette i Eremittkrepsene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolHarald KKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryElisabeth SveeLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal Hartvedt