Hun skriver ganske godt, men det er fort lest...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg synes hun er ujevn. Noen skildringer er gode, både interør og mennesker i relasjon til dyr er fine, men jeg får, som jeg har sagt et sted før en følelse av en forfatter som har lett for å skrive, men ikke gidder å anstrenge seg for å jobbe med å gjøre helheten god. Jeg synes likevel Berlinerpoplene var bedre enn fortsettelsene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig at hun skriver godt.Personlig likte jeg Arsenikktårnet best av bøkene hennes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg er enig med deg, selv om jeg lo riktig godt av beskrivelsene hennes i boken og var fengslet av skildringen av gården der det var trist og skittent, men der avlåste rom var fullt av vakre ting. Jeg synes hun skriver behendig og godt, men at det er litt fort lest. Litt for fort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I tillegg er det for utmalende bruk av bilder. For eksempel har hun stjålet enhjørningen som mister hornet fra William Tenessee´s Glassmenasjeri, men hun hopper over antydningens kunst, og forklarer hva dette symbolet betyr. - En stund siden jeg leste bøkene, kanskje var dette i Eremittkrepsene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja så absolutt! Etter min mening er Arsenikktårnet den beste hun har skrevet, selv om den er noe ujevn...Trilogien om "grisebonden" er lett og fornøyelig lesing, en god skildring av et miljø og god karakterskildring, men det er en helt annen klasse over Arsenikktårnet sett ut ifra "litterært nivå"....(min personlige mening da...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R