Jeg har lest "Sofies verden" av Jostein Gaarder.
Jeg kjenner faktisk ingen som har lest den ut, de som prøvde avbrøt.
Jeg føler meg "kremt" litt ovenpå når jeg sier jeg har lest den til de som avbrøt boka.
Jeg er stolt at jeg kom meg gjennom den, men det kostet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg har lest den, og synes den er fantastisk. Det må nevnes at jeg avbrøt den som 12-åring, men tok den opp igjen da jeg skulle forberede filosofi til en 3. klasse på videregående. Da var den god å ha:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er barsk. Eventuelt selvpiner (c; Svigermor pleier å skryte av at hun leste den høyt for barna - det var visst dobbelt jobb. Jeg jukset og slo bare opp filosofene jeg hadde lyst til å lese om. Jeg husker biten om Freud og Platon veldig godt, alt annet er en grøtet blanding av brev og retoriske spørsmål.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg lika boka godt. Kjenner mange som har vore begeistra for den. Hadde besøk av ei lærarinne frå Madeira. Det ho ønska mest å sjå, var Lillesand, som ho hadde lese om i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der fikk du en stjerne fra en som avbrøt den, - riktignok med planer om å fortsette litt senere, men det ble det aldri noe av;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg visste ikke at jeg kunne være stolt over å ha lest "Sofies verden". Men da kan jeg jo si at jeg er litt stolt over det da! Jeg likte hele "komposisjonen" i den boka, og hadde ingen problemer med å lese den ut. Den ble slukt av meg, faktisk. Og barna mine slukte den også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er nok enklest for dem som nokså nylig har tatt ex phil. Alle andre bør være stolte, mener jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste den i tenårene, og du som jeg slet. Men jeg hadde bestemt meg for å fullføre den uansett. Tror det er mange som avbryter den fordi den inneholder utrolig tungt stoff. Jeg kjenner faktisk ingen (annet enn nettvenner) som har lest hele den boka bortsett fra meg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Andreas BokleserKirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum