Jeg er virkelig flau over at jeg ikke har lest Bjørneboes trilogi om bestialitetens historie! Det føler jeg virkelig at jeg burde, men jeg har bare ikke orket å utsette meg for den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg hadde det på samme måten som deg med de bøkene inntil for 2-3 år siden, men så oppdaget jeg at bøkene hadde kommet ut som lydbøker med Nils Ole Oftebro som oppleser. Og FOR en opplesning! Det var fantastisk! Og ikke tungt i det hele tatt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er redd jeg aldri kommer til å ville prioritere hverken å lese eller å høre om bestialitetens historie! Men, man skal aldri si aldri, - kanskje når jeg blir pensjonist og har god tid og kan myke den opp med noe annet innimellom!?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, det var et godt tips...da var alle tre reservert på biblioteket. Ingen venteliste på de heller. (Med det jeg har lest før av Bjørneboe, føler jeg at den forfatteren er "dekket"...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienEllen E. MartolHarald KKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserKirsten LundAkima MontgomeryElisabeth SveeLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud HusevågMetteAlice NordliHelge-Mikal HartvedtFinn Arthur JohansenKarin BergTor-Arne JensenToveJan Arne Nygaard