Mulig jeg er rar der, for jeg liker bøker i alle genre.. Jeg setter aldri terningkast ut fra genre, men ut fra den aktuelle boka jeg leser der og da. Så klart, jeg merker at av de bøkene jeg liker best, så er mange i samme genre, men det betyr ikke at bøker i andre genre ikke kan være bra av den grunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Eller at alle bøker innenfor favorittsjangerne er gode... Jeg liker godt krim, men det er selvfølgelig bøker i denne sjangeren som er mindre bra, eller enda verre. Ellers så er også jeg altetende når det gjelder bøker, og lar ikke sjangeren påvirke terningkastene jeg gir.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det tenkte jeg ikke på når jeg skrev. Men så klart, ikke alt innenfor en genre er like bra. Jeg er veldig svak for krim og fantasy, men det finnes mange eksempler på bøker jeg ikke liker i de genrene også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaMads Leonard HolvikTord TveitKirsten LundJon Torger Hetland SalteHarald KChristoffer SmedaasIngebjørgDressmyshelfStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudsusannaTheaReidun SvensliIngvild SSynnøve H HoelLene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingTanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy Englund