Jeg er stolt av å ha lest Teosofi av Rudolf Steiner, fordi den har et veldig tungt språk og et tungt tema og jeg var ung. Samtidig er den vesentlig dersom man vil forsøke å forstå antroposofien.

Det tok meg flere år og mange tapre gjenopptagelser av lesingen før jeg var ferdig.

Nå lenge etterpå er det viljen til mental anstrengelse jeg er mest stolt av, og det boka formidler, ser jeg ikke på som like viktig som det jeg lærte av prosessen med å prøve å forstå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Åh, Steiner er faktisk utrolig tunglest.

Jeg leste Frihetens filosofi på ungdomskolen - det var et trassprosjekt, fordi jeg var Steinerskoleelev og vi skulle ikke vite noe om skolens religiøse bakteppe.

Men i etterkant lurer jeg på hvorfor jeg ikke bare gikk og slo opp i leksikon. 16-åringer har mye morsommere ting å brase med enn åndsvitenskapen (c;

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob Sæthre