En trenger vel egentlig ikke være flau over at det er noen bøker en ikke har fått lest. Dette fordi det finnes uhorvelig mye der ute, og alt rekker man simpelten ikke over. Vær heller stolt når du kjenner du endelig får lest noe du har hatt stående i bokhyllen i flere år (kanskje i tiår). Så nevner du det stolt her på bokelskere.no med ENDELIG!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig med deg, Margrethe, og det har jeg også sagt tidligere her inne, at det ikke er noe poeng i å stresse med å få lest mest mulig. I løpet av et liv vil vi ha mulighet til å lese mindre enn en promille av det som man "bør" ha lest. Derfor er det beste man kan gjøre å slappe av og å lese akkurat det man har lyst til å lese. Og i perioder har man ikke lyst til å lese noe som helst. Og det må da forsyne meg være helt greit, det også.

(Det var bare litt fristende å ape litt etter en annen tråd her inne, som altså gikk på det motsatte.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenKirsten LundAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusen