Rart hvordan kunst kan oppleves forskjellig ja må jeg si! Satt med smil om munnen eller klump i halsen gjennom hele romanen. Hadde lyst å begynne å lese den på nytt med det samme jeg var ferdig med den! Min absolutte favorittbok.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ble også overrasket over hvor godt jeg likte denne. Husker likevel at jeg nesten ble litt irritert når boken beveget seg så langt bort fra Isaks historie (selv om alt på sett og vis springer ut fra ham), er dessverre for lenge siden jeg leste den til at jeg kan gi et konkret eksemple, men husker jeg tenkte at han "forsvant" litt mot slutten av boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med du at det skled en liten anelse for mye bort fra Sellanrå mot slutten. Men vi kom tilbake, og avslutningen på boka var helt hindides. Rett og slett fantastisk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

somniferumTherese HolmEgil StangelandLars MæhlumHeidi HoltanKirsten LundLailaBerit B LieIngunn SReadninggirl30LilleviAnne LiseAndreas BokleserNorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn Duaas