Hele boken...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg er ikke enig. Dette er en av de bedre bøkene jeg har lest. En bok jeg ikke glemmer så lett. Det vare forholdet mellom hovedpersonene, beskrivelsene av hverdagsritualene og naturen, de sterke hendelsene som skjer i bygda. Jeg synes det er følsomt beskrevet. I tillegg er ikke akkurat hovedpersonen noen A4- type akkurat og jeg likte å være med på hans "tanke- og følelsesturer".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Einig med deg! Godt skrive, og eg blei veldig nysgjerrig på fortida til mannen som kom flyttande til øya, så for meg var det ingen kjedeleg bok. Boka fekk eg tilsendt gratis, og tenkte det var ei bok med dårelg salg, eg kan ikkje komme på at eg har høyrt om boka før eg fekk ho. Men det var ei flott gave!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg trodde hovedpersonen var Elling jeg, som har tatt nytt navn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig og meget søt teori, haha. Det verste er, at det nesten kan være bittelitt sant. Men denne Ulf hadde vel en annen type "håndbagasje" enn hva Elling hadde?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

godt å høre Ingeborg. Jeg ser frem til å lese denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte den også godt ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Morten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GHarald KPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiri