Det finnes en diskusjon her inne om bøker man har kjøpt på grunn av tittelen deres.
For min del er tittelen Frognerfitter etterfulgt av MILF grunn nok til ikke orke å begynne på disse bøkene - enda jeg ikke er gammeldags av meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Og det gjør du HELT rett i! Det ergrer meg dypt at jeg ikke gjorde det samme! Og jeg er heller ikke gammeldags av meg! ;-)

Tittelen "Frognerfitter" ble antakelig valgt ut fra ren kynisme. Tittelen pirret nok ikke bare min nysgjerrighet! Det var også det eneste som pirret ved hele boka .... Tittelen ga nok assosiasjoner til og forventninger om at fortiden til "bedrestilte" vestkantfruer skulle avsløres. Og så var hele boka bare så platt, pinlig og elendig at det kan være det samme ....

Du har ikke gått glipp av noe som helst, Lama!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå tror jeg jaggu jeg må lese den likevel, bare for å se hvor elendig det kan være :)
....eller - ved snarere ettertanke - kanskje ikke..
Finnes altfor mange bra bøker som jeg fremdeles ikke har lest, og som ikke gir meg negativ magefølelse kun av å lese tittelen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsa