Sliter skikkelig med å lese denne. Holder på å sovne hver gang jeg leser noen sider. Språket er godt, men handlingen litt treig. Håper den tar seg opp snart- Har enda ikke lest hundre sider.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, da var jeg endelig ferdiglest. Dette er nok den eneste Irvingboka jeg virkelig har slitt med å fullføre. Har hatt problemer med å forstå plottet. Far- sønn, kjærlighet og vennskap,ja,ja, men kommer liksom ikke inn og lærer å kjenne dem, føler verken emapati eller annet, muligens litt irritasjon. Den grep meg ikke, dessverre.

Muligens interessant for dem som selv skriver, her er mye stoff om å være forfatter, å skrive bøker, finne de rette vendingene, åpningsreplikker etc.

Tror muligens John Irving har blitt litt sentimental og kjedelig på sine gamle dager. Han prøver å krydre med "artige" karakterer som Ketchum, Sixpack- Pam, Rødhud- Jane og Flygedamen,og en og annen bjørnehistorie, som alle selvfølgelig gjør det hele litt Irvingsk, men tror ikke jeg har dratt på smilebåndet eller blitt blank i øynene en gang i løpet av de 632 sidene boken er på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har passert 100 sider og koser meg med Rødhud- Jane, Sixpack Pam, kokken, Danny og Ketchum. Det begynner å bli dramatisk og jeg ser frem til å lese videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove Alma