Har hatt boka i hylla ei stund, men aldri fått startet. Så filmen i går, og det var en nydelig liten sak. Herlig, sjarmerende historie. Fikk i hvert fall lyst til å lese boka nå, men skal vente til jeg har glemt en del detaljer fra filmen ;). Har dårlig erfaringer med å lese boka og se filmen for tett på hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg så også filmen først, men selv om jeg visste hva som skjedde, gjorde det ikke så mye. Det er ikke plottet som er det viktigste. Jeg syntes både boka og filmen er nydelige!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke sett filmen, men boka var i alle fall kjempeflott. Herlige karakterer og artig og fin handling, selv om den egentlig er om "alt og ingenting" kan man vel på en måte si. Jeg har i ettertid kjøpt flere andre bøker av Gavalda, som jeg ser fram til å lese.

Jeg leste Saman er ein mindre aleine i januar, og fortsatt holder den seg som en av mine favoritter så langt i 2010.
God lesing når den tid kommer! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipsene, kjenner det blir litt vanskelig å vente med Gavalda nå. Men jeg skal bite tenna sammen ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"lykka er en sjeldan fugl" er også en skjønn liten historie. En sånn bok man bør lese når man vil unne seg litt ekstra. :) Tove Bakke er forøvrig en strålende oversetter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gled deg til boka! Den er MYYYE bedre enn filmen. Og du har rett, vent gjerne litt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka er på mange måter bedre fordi det der er mer av historien enn man får tid til å fortelle i løpet av filmens litt under to timer.

Likte boken veldig godt og "savnet" på en måte litt i filmen da jeg så den igjen er om dagen (så filmen første gang før jeg leste boka).

Fikk også lyst til å lese boken på nytt! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan bare gleeeeede deg :) Jeg så filmen på kino da den kom og leste boken for en stund siden. Etter at jeg så filmen i går bestemte jeg meg for å lese boken igjen i nærmeste fremtid.

PS! Anbefaler også "Eg elska ho" (samme forfatter) på det aller varmeste :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye