Oj. da var jeg over de syv hav og tilbake. This is a man`s world. Utrolig lettlest, men i lengste laget, gikk i bølger- litt sånn som på havet....Jeg sitter igjen med en sterk og dyp respekt for sjømenn. Godt fortalt med det gjennomgående: Kampen for tilværelsen- på havet. Ble litt sjøsyk innimellom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Ei bok med mykje dramatikk, brutalitet og lidelse. Ev vurderteå avbryte fleire gonger, men boka er drivande godt skriven, og det er jo mykje godt der også. Så eg fullførde og angrar ikkje på det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Enorme lidelser, ikke minst i krigsårene. Jeg tenkte vel som deg- orker jeg dette...Men jeg hadde ikke lyst å mønstre av når jeg først var steget ombord..Og personenes skjebner fanget meg. Og det var godt at det ikke var for stort og uoversiktlig persongalleri. Fortellingen hadde "frisk bris" hele veien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er tilbake og jeg begynner reisen nå :)Har hatt boka fra den kom ut, har skullet starte på den flere ganger og latt den ligge til fordel for andre bøker. Men nå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg var det en utvidet forståelse av vår felles sjøfartshistorie-I tillegg til møtet med enkeltpersonenes skjebne i fortellingen.Reisen ble lang,men var verdt det. Gripende, spennende, rått og brutalt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat ferdig med dette mesterverket.En utrolig flott å gripende bok..

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Amanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteThea