Nydelig bok som det ikke gikk an å legge fra seg. Det arkitekttegnede huset spiller en hovedrolle, ingen som har vært kan glemme det. Men det må forlates, en ny krig seiler opp, og jøder kan ikke eie noe. Dramatikk og kjærlighet, sterke og kloke mennesker. Og samfunn som blir forandret, plutselig er huset verdsatt igjen som tegnet av en kjent arkitekt, og menneskene som kjente det kommer tilbake for å overvære nyåpningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Glemte å avbestille denne boken i en bokklubb, noe som irriterer meg like grenseløst hver gang det skjer - for da er den som regel en bok jeg tenker jeg ikke kommer til å like. Startet altså å lese denne boken med temmelig høyt nivå av negativitet, men endte opp med å like den like godt som dere som har skrevet her før meg!! En bok jeg tror jeg må lese om igjen før eller siden!

En forordentlig "løkbok"!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nettopp begynt på denne boka, og jeg er enig med deg: FOR en bok! Denne må rett og slett flere få øynene opp for!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig - likte denne boka utrolig godt. Leste slutten mens jeg satt på fly og måtte ta meg i å svelge unna påtrengende tårer mellom to ukjente medreisende. Flott bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenKirsten LundBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen