Fantastisk bok, leste den første gang for ca 2 mnd siden , og hadde store problemer med å få den til å vare lenge nok. Ville ikkje bli ferdig!! Leser den for andre gang nå, å bare nyyyter den..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

En betagende fortelling om den aldrende pedagogen som brått forlater jobb, hjem og daglige rutiner for å gjøre seg kjent med livet til en helt ukjent portugisisk forfatter. Gjennom litteratur, nye bekjentskaper, og ikke minst gjennom å ferdes i Lisboa og omegn, avdekkes stadig flere sider av forfatterens liv, og samtidig får hovedpersonen større innsikt i seg selv og sitt eget liv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser denne nå, og er helt oppslukt. Nydelig bok, jeg tar meg god tid med denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg holder på med denne boken nå, og må si jeg sleit litt i starten, men nå storkoser jeg meg med den. Har litt fri nå så da håper jeg å få lest den ferdig før påske, for da vil jeg begynne på: "Før vi brenner ned."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Støtter deg helt og fullt mht denne boka. Er nærmest i sorg, etter å ha bladd om Nattog til Lisboa for siste gang i dag. Skal leses - eller lyttes til kanskje - igjen ja!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser Nattog til Lisboa nå og har blitt fanget av denne litt dunkle, filosofiske søken etter en ny kurs i livet. Liker den veldig godt, og er glad det fortsatt er litt igjen ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Trude OmaAtmanMarianne SeterAnjaLiva DelirAudhildBjørg  FrøysaaMarianne AugustaRune U. FurbergTone DahleJulie StensethSverreSynnøve H HoelEivind  VaksvikTone Maria JonassenMarianneFindusJeanetteKay NilsenInger Johanne SæterbakkMette-MAnn Marlen EngerMerethe SolstadKirsten LundmgeLisbeth Kingsrud KvistenMarianne  SkagePer HellemBjørg Marit TinholtRisRosOgKlagingBertyRandi Annie FramnesTonesen81andreas h. o.Akima MontgomeryLibraritas vMartine (@martineleser)Eileen BørresenTone SundlandKarin Berg