Helt enig med deg! Dette var en skuffelse på størrelse med tsunamibølgen. Så mye skryt den har fått på nettet, toppet flere kåringer og blitt lovpriset av mange. Men for meg blir dette bare en kjedelig historie med et ungdommelig språk som bare irriterte meg grenseløst. Jeg måtte legge den fra meg når jeg hadde omtrent 50 sider igjen, prøvde virkelig å komme meg gjennom den, den er jo mager som en proffesjonell anorektiker, så burde ikke egentlig være noe problem, men klarte ikke fullføre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

He he, "Mager som en proffesjonell anorektiker" var godt sagt. Men ja, jeg sleit meg gjennom denne og irriterte meg grenseløst over den bråkjekke hovedpersonen, skjønner jo at det er noe av poenget at han er slik, men for meg ble det bare plagsomt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det var da voldsomt som du hogger til, skulle tro det var du som hadde skrevet boken. Slapp av, og respekter at folk har forskjellige meninger, så unngår du et fremtidig magesår.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ser ut til at du skremte henne vekk, borte ble hun i hvertfall, snodig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jøss! Det var merkelig. Men, da ser jo mitt svar plutselig veldig pussig ut. Bør nok slettte det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.