Jeg ble unnfanget på grunn av denne boken! Mine foreldre traff hverandre under innspillingen til De dødes tjern. Min mor, Henny Moan, er avbildet på forsiden, og far har stått for teksten. Filmatiseringen av denne filmen er den eneste filmen både min mor og min far deltok i som skuespillere sammen. Et år etter at filmen ble laget ca, kom jeg til verden.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Takk for du forteller oss denne fine historien. Skjønner godt at både boka og filmen betyr mye for deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat det leste jeg i din biografiske bok i dag ja...en søt historie og boken har jeg lest for mange, mange år siden...(De dødes tjern altså....syntes den var utrolig spennende , leste den som tenåring, og filmen var god den også)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ha, ha - en herlig historie å fortelle! Da er vel det store spørsmålet om du liker boken?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker den fordi den minner meg om den tiden da filmen ble laget, slutten av 50-tallet og begynnelsen på 60-tallet. En tid jeg syns er veldig fascinerende. Boken er godt skrevet og spennende, og det magiske er også med. Ikke minst føler jeg at pappas ånd lever i den boken - dette at han understreket at ikke alt kan forklares på en naturvitenskapelig måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser man det, verden er ikke stor! :)

Jeg likte filmen godt, men har fortsatt tilgode å lese boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_VannflaskeGodemine