Faktisk så er dette min første bok som jeg frivillig har lest (jeg fyller snart 25), utenom skolepensum :) Jeg har aldri vært interessert i bøker før, men kjæresten min kjøpte den til meg på valentines dagen. Det tok sin tid å gjennomføre den, i og med at det var min første bok. Men jeg syntes den var spennende. Har fått med meg at de som har lest Brown før mener den er oppbygd som de andre bøkene hans, og kan være litt for lik.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, det tapte symbol er langt fra den beste Dan Brown boka, men jeg likte den likevel da. Den Dan Brown boka jeg likte best var Engler og Demoner. Så foreslår den til deg hvis du skulle lese en annen bok av han en gang. Men generelt er Dan Browns skrivestil lik gjennom de flese bøkene hans, liket språk og lik oppbygning. Så man kan få den følelsen av å ha lest alle når man bare har lest en. Men liker bøkene hans likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, Engler & Demoner var kjempebra :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei Stine, så bra du sier at boka var bra. Får følelsen noen ganger av at Brown ikke er "intelligent" nok, og for kommersiell osv. Lesergleden blir litt borte mener jeg hvis en må ha en doktorgrad i filosofi for å forstå innholdet i en bok. Men for all del, folk er forskjellige :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Janne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoann