Jeg har røpet mindre av handlingen her enn Bokklubben gjorde i forbindelse med lanseringen av boka. Så jeg er faktisk ikke enig med deg.

http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=3832984

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, og en spoiler alert på begynnelsen av innlegget hadde sikkert tatt livet av deg, så jeg skjønner at det ganske drøyt av meg å foreslå noe slikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes disse små "input" Rose-Marie gjør på mange romaner er veldig gode, motiverende og inspirerende...og dette håper jeg hun fortsetter med. Hvis man ikke vil ha noe særlig avslørt før man leser romanen selv, kan man jo bare hoppe over disse, kanskje også la være å lese forlagene, avisene sin lansering av romanen og passe på ikke å kikke på coverets bakside. Det hender jeg unnlater å orientere meg om en roman, for å stille med helt åpent sinn når jeg leser, og det er ikke vanskelig å gjennomføre det. Av og til har jeg valgt bare å kikke raskt på Rose-Marie sin omtale av en roman jeg skal til å lese, så har jeg gått tilbake til hennes omtale når jeg har gjort meg opp en mening selv.I hvert fall synes jeg man har godt herredømme på dette selv, hvor mye forhåndsomtale man ønsker å ta inn før man begynner på en roman.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt enig med deg. Flere av Rose-Marie's bokanmeldelser har gjort at jeg har blitt nysgjerrig og faktisk har lest flere av bøkene hun har skrevet om. Hadde ikke funnet fram til alle ellers.
Deler av bokens innhold kan en lese mange steder og det må været opp til hver enkel å ville lese de eller ei, spoiler alert eller ikke.
Dette kan ikke være en stor sak.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg