Jeg følte meg slett ikke personlig angrepet av det Tao skreiv. Virket bare som om hun misforsto litt, så prøvde å klargjøre hva jeg hadde ment. Nemlig at jeg overhodet ikke hadde noe i mot det du hadde skrevet i seg selv, men at jeg synes det er fint om folk benytter seg av spoiler-alert'en når den jo faktisk er der. Om du hadde valgt å ikke bruke den, hadde jeg selvfølgelig respektert det! Var bare ment som et forslag, som jeg prøvde å begrunne. Om du følte at jeg dermed begrenset meningsutvekslinger eller forsuret noe, er det synd - og ikke hva jeg var ute etter.

Selvfølgelig kan folk ha forskjellige meninger - jeg kom med min, og Tao med sin. Kan ikke se at noen av oss var ufine mot hverandre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Godt å høre! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollMonica CarlsenAnniken RøilPiippokattaHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathias