Vi leste også Fuglane. Husker jeg synes den bare var rar. Har ikke lest den seinere. Ser at noen (du?) har den som favoritt så den er vel god;)

Jeg har ikke lest så mye gammelt norsk, men har en del i hylla. Kanskje ved en seinere anledning. Noen mener en bør være voksen for å lese Hamsun og det er jeg, men Markens grøde står fortsatt trygt i sin førsteutgave borti hylla:) Vesaas er jeg ikke sikker på om jeg noen gang kommer til å lese...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hehe, ja Fuglane er litt rar, i alle fall for unge mennesker =) Trur faktisk eg brukte 2 månadar på den, og det er veldig lenge til meg å vere. Den er nok ikkje min favoritt, men eg har lese ei svært vakker novelle av Vesaas, "Naken", den ga meg respekten for han tilbake, ei veldig sterk lita forteljing =)

Gamle norske romanar har også eg holdt meg litt unna, men studiene krever ein viss kjennskap til enkelte verk, så eg har vore igjennom nokre nøkkelverk, og likt mange av dei =) Men eg likar Ibsen og Undset betre enn Hamsun!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H Helseth